
Υλικά :
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
4 αβγά
1 κούπα του τσαγιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ω
250γρ μετσοβόνε τριμμένο
250γρ εμενταλ τριμμένο
300γρ μπέικον γαλοπούλας κομμένο καρέ
Πιπέρι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ ανάμειξης προσθέτουμε τα αβγά, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι και ανακατεύουμε με σύρμα. Προσθέτουμε τα τυριά και το μπέικον και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το πιπέρι και το αλεύρι μέχρι να πήξει το μείγμα. Τοποθετούμε σε μακρόστενη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.