
Λαχανικά αλά προβενσαλ
3-4 τομάτες αποφλοιωμένες κομμένες σε ροδέλες
6-7 μανιτάρια πλευρώτους
120 γρ ελιές Καλαμών ω
2-3 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
2-3 κολοκυθάκια χοντρά κομμένα σε ροδέλες
3-4 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη Πελοποννήσου ω
2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε ροδέλες
120 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ω
Αλάτι Μάνης ω
Τοποθετούμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζουμε εναλλάξ τα υλικά μας σε σειρά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Σερβίρουμε με φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ω, και balsamic glaze